Наш сайт
|
|
|
|
toks | Дата: Субота, 17.10.2009, 18:28 | Повідомлення # 1 |
Admin
Статус: Offline
| Будь ласка скажіть Вашу думку про цей сайт, цікавий нецікавий, чим подобається чим не подобається і що саме Ви б змінили чи додали.
И всё таки лучше гор могут быть только горы...
|
|
| |
Mgagarin | Дата: Неділя, 14.03.2010, 16:36 | Повідомлення # 11 |
ранг 2
| трохи не гарно получилося там де статі жовті букви не канають до білого фону їх би краще зробити більш яркими наприклад оранжовими. Додано (14.03.2010, 16:36) --------------------------------------------- оце вже прикольно зроблено сайт помоєму більш нічого не треба.
|
|
| |
toks | Дата: Неділя, 14.03.2010, 20:23 | Повідомлення # 12 |
Admin
| Ги ги непотребує, потребує ше й як адмістрування, модерування, і купи цікавої корисної інформації, а от дизайн поки можна зупинитись, а там буде видно.
|
|
| |
Mgagarin | Дата: Вівторок, 16.03.2010, 19:05 | Повідомлення # 13 |
ранг 2
| ну я і про дизайн кажу. шо треба помогти мо чимось поможу.
|
|
| |
toks | Дата: Вівторок, 16.03.2010, 19:30 | Повідомлення # 14 |
Admin
| Quote (Mgagarin) ну я і про дизайн кажу. шо треба помогти мо чимось поможу. Допомогайте, сама класна пощ це коли Користувачі кажуть що б вони хотіли ще чи хочаб те що їм неподобається :)))))
|
|
| |
Mgagarin | Дата: Вівторок, 16.03.2010, 21:29 | Повідомлення # 15 |
ранг 2
| треба подумати щотут не фатає.
|
|
| |
sansej | Дата: Неділя, 21.03.2010, 18:04 | Повідомлення # 16 |
ранг 1
| Дарова Токс!!! Нарешті і мої ручечки дотяглися до твого сайту. Так тримати!!! а на рахунок помилок і ляпів... 1 - не помиляється той, хто нічого не робить. 2 - людина яка критикує, хоче сказати, що якби могла, то зробила би краще )) 3 - на своїх помилках краще вчитись, ніж повторювати. аби лиш були вареники біля клавіатури ) ))
|
|
| |
max | Дата: Вівторок, 23.03.2010, 02:04 | Повідомлення # 17 |
ранг 2
| ...краще вчитись на помилках, але не на своїх, а на помилках інших людей!!! Сайт класний!!!!!! Додано (23.03.2010, 02:04) --------------------------------------------- ...якби ще народ відвідував частіше його, було б взагалі суперово!! =((
|
|
| |
toks | Дата: Понедіок, 21.06.2010, 21:34 | Повідомлення # 18 |
Admin
| Ура, я вернувся, і вже почав работать, скоро буде ше одна категорія тіпа конспектів, описується все що треба знати туристу початківцю не проспорт, про походи  Додано (21.06.2010, 21:34) --------------------------------------------- А МЕНІ НЕПОДОБАЄТЬСЯ ГОЛОВНА СТОРІНКА, в кого які мислі?
|
|
| |